327 poze   10788 vizite

ciobanul-3 08_2010

...alti caini ciobanesti romanesti carpatini si mioritici din crescatoria proprie.Ciobanescul romanesc carpatin nu este un caine pretentios , este foarte echilibrat iar curajul sau nu-i poate fi egalat . La fel putem vorbi si despre ciobanestii mioritici sau de bucovina , rase foarte reusite si bine adaptate in orice conditii .Despre ciobanestii mioritici aflati mai multe pe www.ciobanesc-mioritic.ro tel.0745185200.
carpatini 2 luni
carpatini 2 luni
26112008170
26112008170
gruia; mascul la 5 ani , seful haitei
gruia
gruia
gruia
carpatin o luna jumate
carpatin o luna jumate
femela 10  luni
femela 10 luni
femela mioritic 5 sapt
femela mioritic 5 sapt
gruia
gruia
urs
urs
badita si luna; femele pana intr-un an
badita si luna
Baron
Baron
carpatini 2 sapt
carpatini 2 sapt

Comentarii album • 43
Nume:octaviannedelcu 27 martie 2014  
foarte frumosi
sa va traiasca
Răspunde Raportează
2000robert 12 iulie 2013  
Superbi caini carpatinii,sa ti traiasca
Răspunde Raportează
sopinceanc 1 iulie 2013  
f frumosi
Răspunde Raportează
CanisaDeRomania 5 septembrie 2012  
Stimati iubitori ai raselor nationale de caini ciobanesti, incepand din luna august au intrat, in premiera, in circuitul filatelic national si mondial timbrele ce reprezinta cele doua rase de caini romanesti:mioritic si carpatin. Permiteti-mi va rog, ca in numele Clubului National de Caini Ciobanesti Romanesti si al meu personal, sa va multumesc pentru sprijinul acordat cresterii si dezvoltarii acestor doua rase superbe pe tot parcursul activitatilor de omologare nationala si internationala ( anul 1998 si respectiv 2005 ) dar si dupa aceea.
Cu deosebita stima,
Cezar Osiceanu
Presedinte CNCCR "Organism unic abilitat sa se ocupe in plan intern si international de toate problemele legate de cainii ciobanesti romanesti" din ordinul Ministrului Agriculturii inca din anul 1998 www.clubulnationaldecainiciobanestiromanesti.sunphoto.ro www.canisaderomania.sunphoto.ro
Imaginile de pe timbre ii reprezinta pe cei doi celebrii etaloni si campioni nationali si internationali ai raselor de caini ciobanesti romanesti mioritic si carpatin, adica pe URSU si VADIM DE ISTRATOIU! Cei doi caini au fost alesi ca fiind cei mai reprezentativi caini din istoria celor doua rase nationale
Răspunde Raportează
carpatos 22 iulie 2012  
gata,va rog sa terminati cu astfel de expresii si jigniri aici, daca discutiile vor continua asa, o sa le sterg imediat si sa-mi spuneti daca mai las dialogul de mai jos sau il sterg.
Răspunde Raportează
carpatos 22 iulie 2012  
ce doriti sa aflati de fapt?,despre ce caine este vorba?si va rog sa puneti si semnele de punctuatie in text, ca sa va inteleg mai bine.
Răspunde Raportează
CanisaDeRomania 10 mai 2012  
Invitatie:
Duminica 20 mai,de la orele 10:30,in parcul Chindia din Targoviste va avea loc etapa Campionatului International al ciobanestilor romanesti.
Relatii la 0730533121 sau 0729900008
Cezar Osiceanu
Presedinte CNCCR
clubulnationaldecainiciobanestiromanesti.sunphoto.ro
canisaderomania.sunphoto.ro
Răspunde Raportează
achro 14 aprilie 2012  
STANDARDUL RASEI-publicat de FCI

FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE (AISBL)
SECRETARIAT GENERAL: 13, Place Albert 1 er B – 6530 Thuin (Belgique)
______________________________________________________________________________
FCI-Standard N° 357 / 19.05.2009 / GB
SOUTHEASTERN EUROPEAN SHEPHERD
(Ciobanesc Romanesc de Bucovina)
TRANSLATION : RKC & SKC, revised by Jennifer Mulholland.
ORIGIN : Southeastern Europe.
PATRONAGE : Romania and Serbia.
DATE OF PUBLICATION OF THE ORIGINAL VALID STANDARD : 26.03.2009.
UTILIZATION : Guardian for flocks and an excellent watchdog.
CLASSIFICATION FCI : Group 2 Pinscher & Schnauzer,
Molossoids breeds, Swiss
Mountain and Cattle dogs.
Section 2.2 Mountain type Molossoids.
Without working trial.
BRIEF HISTORICAL SUMMARY : It is a natural breed with its origin in the Carpathian
Mountains (Romania and Serbia) and the South of Danube (some regions of Bulgaria). Special attention for the development of the breed arose in the regions of northeastern Romania, the county
of Bucovina as well as in the South of the Danube (Serbia) : the well-known transhumance areas
of the shepherds since immemorial times. Selection and improvement have lead to the actual type.
The breed is successfully used both for defending the flocks and herds and as watchdogs for
households in the mentioned regions.


si

CIOBANESC ROMANESC DE BUCOVINA-standardul rasei-publicat de ACHR
CIOBÃNESC ROMÂNESC DE BUCOVINA
(Chien de berger roumain de Bucovine)
ORIGINE: România
UTILIZARE: Câine ciobãnesc pentru turmele de oi si pentru bovine. Excelent câine de pazã.
CLASIFICARE F.C.I.: Grupa II Pinscher-Schnauzer, Molossoizi, Câini de cireadã si de
munte elveþieni si alte rase
Secþiunea 2.2 – Molossoizi, tip montan
Fãrã probã de lucru
SCURT ISTORIC: Ciobãnescul de Bucovina este o rasã naturalã care s-a format în arealul Carpaþilor, în Bucovina, mai exact în nord-estul României. Aceastã rasã a beneficiat de o atenþie specialã în ceea ce priveste selectia si ameliorarea, ceea ce a condus la existenþa tipului actual. In
aceastã regiune, exemplarele acestei rase sunt utilizate cu mare succes la paza turmelor si a proprietãtii. Acest câine mai este foarte cunoscut si sub denumirea de "DULÃU" sau "CÃPÃU" .
Primul standard a fost redactat în 1982 si reactualizat în 2001 de cãtre Asociatia Chinologicã Românã. Standardul actual, datând din 29.03.2002, a fost redactat si actualizat în conformitate cu modelul stabilit de Adunarea Generalã FCI de la Jerusalem în 1987.


COMENTARII:
- standardul oficial in intrega alume este cel de la FCI
- numele real si oficial al rasei inregistrate la FCI este Ciobanesc Sud-Est European si NU ciobanesc de Bucovina!
- originea rasei este in BULGARIA,SERBIA si NORDUL BUCOVINEI si NU ROMANIA
- asociatiile care au depus cererea de inregistrare a rasei sunt din SERBIA si ACHR din Romania si doar ele impreuna au dreptul de a modifica in timp acest standard si nu ACHR singura
- autorii acestui fals sunt Milivoi Urosevici si Petru Munteanu cu largul concurs al conducerilor ulterioare ale ACHR
- in conformitate cu regulile din FCI o noua rasa cu numele si caracteristicile rasei asemanatoare cu cele ale rasei Ciobanesc Sud-Est European nu se poate inregistra NICIODATA
- in dosarul de inregistrare al acestei rase NU au fost trimise documentatii chinologice de genul: dosare genealogice,dosare medicale, etc din partea celor doua asociatii din Serbia si Romania care sa ateste ca aceasta rasa declarata comuna ambelor tari ca si patronaj a fost inregistrata initial in fiecare tara, a urmat tipicul chinologic obligatoriu in fiecare tara (inregistrarea si publicarea unui standard intern in fiecare tara,inregistrarea in Cartile de Origine nationale,atestarea arbitrilor pentru aceasta rasa,etc)

CONCLUZIA FINALA:
CIOBANESCUL DE BUCOVINA ESTE O MARE MINCIUNA SI UN MARE FALS,O JIGNIRE CRASA LA ADRESA ROMANIEI!
Cristian Stefanescu&Comp.
Răspunde Raportează
Cainiimei 28 martie 2012  
Vand pui ciobanesc carpatin cu pedigree. Detin si masculul si femela
Răspunde Raportează
NarukoUzumaki 24 ianuarie 2012  
aaaaaa
Răspunde Raportează
CanisaDeRomania 21 ianuarie 2012  
Problemele sunt altele si anume: - o frica inexplicabila din partea ACHR-istilor de a pune pedigreele propriilor caini pe site-uri - marile greseli,lipsuri,falsuri,etc din aceste pedigree ale lor de care ei au devenit constienti in ultimul timp - repetatele consangvinizari haotice si aiuristice dupa caini cu probleme( cazul metisului A-Nuc este celebru), chestii care sar in ochi direct la vederea acestor pedigree si pe care nu vor sa le faca cunoscute ca sa nu piarda posibilele monte viitoare( banii din ele defapt) - stilul romanesc de a minti ca are pedigree,ca e din parinti campioni,etc cand e pe dos de fapt doar pentru bani - incapacitatea de a intelege ca prin afisarea acestor pedigree proprietarii de femele nu se vor mai lasa prostiti de proprietarii acelor masculi cu probleme si nu le vor mai duce la monte cu masculii premiati prin expozitii cu cate 2-3 caini concurenti,sau la mondiale si europene unde nu exista calificari ca in orice sport si unde doar trebuie sa te inscrii si sa te prezinti si automat ai diploma de campion de la un arbitru care nu a vazut in viata lui un mioritic sau carpatin - eliminarea din circuitul montelor a unor caini ca si Joy care are problemele de genealogie si cele ale trenului posterior,Bucur de Curtea Veche care are in genealogie metisul A-Nuc si nu are subpar, sau cei din canisa de Bello Getica care sunt nanisti, ar fi un plus de valoare data rasei prin folosirea altor caini mai corecti si cu mai putine probleme
Răspunde Raportează
canisadevalearece 12 iulie 2012  
Asa faceti voi cand promiteti sa faceti pedigree anumitor crescatori, astazi am vorbit cu un prieten caruia vreti sa ii dati pedigree la pui dar nu stiu ce treceti el a montat ciobanesc romanesc cu caucazian ce rasa treceti la pui?
Răspunde Raportează
Stimate domn,
pe langa faptul ca mintiti cu mult tupeu si nesimtire in legatura cu activitatea clubului legat de inregistrarile cainilor ciobanesti mai sunteti si in "echipa" celor care au permis a se face o asemenea mare jiginire popoului roman, chinologie romanesti si crescatorilor rasei de caini ciobanesti romanesti carpatin prin sustinerea total infama a a acestei minciuni numite CIOBANESCUL DE BUCOVINA!
Poate ca ati avea o cat de mica scuza daca ati fi membru al comunitatii sexuale minoritare gay, la fel ca si autorii acestei magarii: Petru Munteanu si Milivoi Urosevici!
Răspunde Raportează
canisadevalearece 13 iulie 2012  
Ce club stimate domn voi santeti maxim asociatie familiara:))))
Răspunde Raportează
Invidia va mananca rau stimate Pinochio - dupa cum vedem ca bine v-a spus in mesajul de mai jos presedintele ACHR Cristian Stefanescu!
dar in acelasi timp prostia si incompetenta sunt mai mari decat prima "calitate"!
Marche aux cotetz !
De las ce sunteti scrieti pe site-urile altora ca pe al dvstra va e frica!
Răspunde Raportează
canisadevalearece 14 iulie 2012  
Voi ati scris in numele tuturor, nu va e rusine sa scrieti in numele domnului Cristian Stefanescu [ma mir ca nu va da in judecata] va raspund exact cum faceati dumneavoastra cand va rugam sa nu mai scrieti minciuni si aberati pe site-ul meu, uitati-va in urma sa vedeti cat rau ati facut chinologiei romane si continuati in acelasi mod in loc sa ajutati la recunoasterea ciobanestilor romanesti de catre fci bagati doar bete in roate, caini care ii promovati nu respecta standardul ciobanestilor romanesti scrieti pedigree-uri cu pixul dupa cum vreti la expoziti [alea nerecunoscute de nimeni] va dati premi intre voi, mintiti oameni ca, le faceti canise dar alea nu sant recunoscute de nici o asociatie chinologica din lume, va bateti joc de oamenii care cresc caini prin arbitrajele de ras pe care le practicati, cum puteti explica ca un arbitru sa nu arbitreze cainele [un junior] pentru cum arata la ora arbitrajului si sa faca supoziti cum va arata la maturitate?
Spuneti de ciobanescul romanesc de bucovina ca este ciobanesc sud-est european, atunci de ce caine cu pedigree eliberat de achr ca rasa ciobanesc romanesc de bucovina a fost arbitrat la voi ca si ciobanesc carpatin? De ce imi tot faceti invitatii sa particip la "expozitiile voastre intergalactice" sau "campionate intergalactice" daca nu am ciobanesc romanesc? De ce invitati proprietari care au caini de la mine sau proveniti din cainii mei in asa zisul "club" al dumneavoastra? Rusine sa va fie domnule corcitor
Răspunde Raportează
achro 16 iulie 2012  
Analfabetismul se eradicase pe vremea lui Ceuasescu si acum vad ca l-ati reinviat stimate Pinochio de Valea rece!
1.Juridic sunteti varza cu cunostiintele dvstra.Toate asociatiile chinologice sunt ONG-uri si nu implica statul roman in ele.Asa ca mintiti cu nerusinare despre acest subiect.
2.Cunostiintele dvstre sunt zero in chinologie.Puteti da de mancare la caini si sterge dupa ei in padock-uri dar asta nu inseamna ca stiti si ce inseamna chinologie.Standardul rasei ciobanesc romanesc carpatin a fost omologat national de catre CNCCR in 1998 cand va jucati in nisip cu soldatelul dvstra de plastilina.
3.Idiotenia maxima a afirmatiei dvstra cum ca le facem noi canise este evidenta pentru toti.O canisa se inscrie in cartea de origine avand minim o femela arbitrata si cu drept de reproductie luat,montata cu un mascul care are si el pedigree si drept de reproductie deci nu se face o canisa de catre club ci se inregistreaza doar!Daca stiati sa cititi gaseati si pe site-ul ACHR aceste informatii dar cum avem dovada analfabetismului dvstra inca odata ...!
4.Noi va invitam ca sa veniti sa invatati, sa va documentati,sa va informati cum se face chinologie corect pentru ca dvstra ati dovedit ca nu sunteti in stare.Dar cum unica dvstra circumvolutiune nu va permite asta ce putem noi face?
5.Marche aux cotetz ca acolo este locul dvstra musiu Pinochio!Sa mintiti o natiune in acest mod tembel este o chestie tipica la ACHR!
Răspunde Raportează
canisadevalearece 16 iulie 2012  
Pot sa vin cu date concrete despre cum faceti voi canise, nu mai bagati ACHR in discutie ca voi nu faceti parte din el eu cunosc regulamentele de acolo, caine cu pedigree eliberat de achr cu denumirea de rasa CIOBANESC ROMANESC DE BUCOVINA castiga la dumneavoastra exc 1 ca si ciobanesc carpatin desi dumneavoastra spuneti de CRB ca sant o minciuna ca de fapt sant ciobanesc sud-esteuropean
CINE ESTE MINCINOSUL SI DENIGRATORUL RASELOR ROMANESTI? TU JIGODIE
Răspunde Raportează
ionete 17 iulie 2012  
Din doi poponari ca Munteanu si Urosevici a iesit o minciuna:CIOBANESCUL SUDE EST EUROPEAN!
RUSINICA,RUSINICA!
Sa fiti voi romani si sa acceptati asa o minciuna si o bataie de joc!!Halal romani!
Răspunde Raportează
Pinochio de Valea Rece este un nume real al dvstra acordat cu mare stiinta de catre dnul arbitru all round Cristian Stefanescu.Domnia sa a precizat foarte bine cazurile respective dpdv istoric, arhivistic, legislativ si al regulamentelor ACHR si FCI.
Intradevar si la ACHR si la CNCCR se acorda afixul de crescator in mod identic plecand de la inregistrarea unui cuib in care ambii parinti au pedigree,drept de monta acordat,proprietarul femelei este membru al asociatiei respective si solicita in scris acordarea unui afix de crescator cartii de Origine a asociatiei respective.Deci trebuie sa confirmam si noi cei din CNCCR ca suntei analfabet cu acte in regula stimate domn!
Cum fiecare asociatie este independenta juridic - ambele ACHR si CNCCR sunt inregistrate juridic, au avizul de functionare eliberat de la inregistrare de catre Ministerul Agriculturii,sunt inregistrate fiscal,etc - fiecare dintre ele are propriul statut de functionare, propriile regulamente,arbitrii, standarde,etc.Deci iar sunteti analfabet domnule Pinochio de Valea Rece!
Ca la ACHR s-a facut aceasta marea magarie mintindu-se lumea intrega cu privire la situatia reala a Ciobanescului Sud Est European este o evidenta pe care dvtsra ca analfabet ce sunteti o puteti nega avand la baza acest motiv doar!Sau poate fiind membru al comunitatii gay ca si cei 2 autori ai magariei : Milivoi Urosevici si Petru Muntean mai aveti acest argument in plus asezat in partea dorsala a dvstra!
Datele dvstra concrete sunt sustinute de aceste argument mai sus pomenit si indicat ca si pozitie nu-i asa?
Multumiri domnului Stefanescu pentru pozitia sa corecta din acest caz!
Răspunde Raportează
canisadevalearece 17 iulie 2012  
ACHR este recunoscuta de FCI pe cand dumneata domnule nu esti recunoscut nici de tatele din satul dumneavoastra. Nu mai faceti comparati absurde intelectualilor de caca
Răspunde Raportează
achro 13 iulie 2012  
Pinochio de Valea Rece daca mai minti in continuare asta va fi numele tau!
Dupa cum se vede si in site-ul FCI este evident ca s-a facut o mare magarie la adresa chinologiei nationale si tu o perpetuezi cu nesimtire chiar!
Rasa se numeste CIOBANESC SUD-EST EUROPEAN,este din BULGARIA,SERBIA si NORDUL ROMANIEI, si a fost omologata la FCI de catre asociatiile din SERBIA si ROMANIA!
Daca nu stii sa citesti sau nu poti din cauza nasului ce iti creste permanent atunci lasa-te de prostii!
Răspunde Raportează
canisadevalearece 13 iulie 2012  
Daca va vedeati de treaba dumneavoastra cand va rugam sa nu mai scrieti aberati pe pagina mea va lasam in pace cu minciunile voastre dar acum voi face tot posibilul sa afle toata lumea ce magari faceti promiteti oamenilor ca le dati pedigree cereti pedigree-uri eliberate de achr dupa care refaceti genealogi cu pixul va bateti joc de chinologia romaneasca faceti monte intre ciobanesti romanesti si caucazian pt a mari talia montati mama fiu sau frati intre ei rusine sa va fie
Răspunde Raportează
ionete 18 iulie 2012  
Cacacea de Valea Rece este mai repede numele tau!Minti si cand respiri,aburesti fraierii cu cainii tai corciti cu Saint Bernard,agresivi de ii dau arbitrii afara din concursuri,si alte dastea!
Analfabet cum esti este greu sa citesti ce scrie pe site-ul oficial al FCI dar macar pune pe cineva din sat ca sa vezi cat esti de incult!Ai trecut clasaele primare oare?Cu spaga poate!
Răspunde Raportează
anonim
canisa de valea-rece 20 iulie 2012  
Cat de prost poti sa fi, ce corcitura de saint bernard ai vazut agresiv?. Dupa ce ca esti un mincinos si vrei sa distrugi rasele romanesti mai esti si prost de dai in gropi nici macar temperamentul raselor si pt ce sant create nu sti
Răspunde Raportează
achro 22 iulie 2012  
Pincohio de Valea Rece daca tot esti in clubul gay al lui Urosevici si Munteanu macar ii intrebai si tu pe ei mai intai si apoi iti puneai aici ineptia de mai sus!
Pazitorul Moscovei este un metis de Saint Bernard cu Caucazian.Asa ca vrei tu sa faci cu metisii tai au facut rusii cu mult inaintea ta.Si du-te du-te du-te cu analfabetismul tau de pe net ca zgarii retina cititorilor cu el!
Răspunde Raportează
Domnule Cristian Stefanescu presedinte al ACHR,
va salut pozitia in acest caz de maxima minciuna si jignire la adresa poporului roman si a chinologiei nationale indiferent de forma si apartenenta asociatiilor ei.
Cu stima chinologica
Cezar Osiceanu
Presedinte al CNCCR
Răspunde Raportează
yonut 30 noiembrie 2011  
minunati~!
Răspunde Raportează
anonim
nico 17 septembrie 2011  
sunt fff frumosi,bine ingrijiti,sa aveti parte de ei,sa va puteti bucura de ei.tot respectul pt dumneavoastra.am si eu un ciobanesc mioritic de 4 luni.tot respectul pt oamenii care cresc cainii ciobanesti.
Răspunde Raportează
carpatos 18 septembrie 2011  
multumesc. da, imi plac foarte mult ciobanestii romanesti , mioritici si carpatini .
Răspunde Raportează
liwyu 5 august 2011  
foarte frumosi ,sa-ti traiasca si multa bafta
Răspunde Raportează
spanu 27 mai 2011  
ft frumosi.
nu stiu cum sunt puii tai de carpatin dar al meu cand era pui avea o placere sa darame hainele de pe culme si sa alerge orice animal
Răspunde Raportează
silus 3 februarie 2011  
ff
Răspunde Raportează
costelmartin 3 ianuarie 2011  
vreau un catel carpatin daca ai de vanzare trimitemi un mesaj pe pagina mea si un pret vreau neaparat
Răspunde Raportează
carpatos 3 ianuarie 2011  
te-am vizitat si o sa te sun eu
Răspunde Raportează
carpatos 30 decembrie 2010  
Va multumim la toti cei care ne-ati vizitat
Răspunde Raportează
anonim
Gabi 29 decembrie 2010  
Sunt superbi si se vad ca sunt bine ingrijiti .
Felicitari!
Răspunde Raportează
canisadetohan 14 decembrie 2010  
Frumosi caini
Răspunde Raportează
iubesccatei 3 decembrie 2010  
este superba lusa
Răspunde Raportează
carpatos 3 decembrie 2010  
de cateva zile a fatat si Desi sase catei , poze in pagina 3
Răspunde Raportează
carpatos 20 noiembrie 2010  
am generatie noua de catei , ieri bela mi-a facut opt catei f frumosi
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.